Over ons

AB&F beheer is gespecialiseerd in beschermingsbewind en budgetbeheer. Daarnaast bieden wij administratie aan voor kleine zelfstandigen (ZZP-ers), verzorgen wij belastingaangiftes voor particulieren.

Ons kantoor is gevestigd in Emmeloord. Ons werkgebied beperkt zich niet tot alleen de Noordoostpolder. Wij bieden onze diensten ook aan voor inwoners van andere Gemeentes, denk hierbij aan de Gemeentes Lelystad, Almere, Zeewolde, Swifterbant, Dronten, Urk, Kampen, Steenwijkerland, De Fryske Marren.

Een goed persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, met openheid en eerlijkheid naar elkaar. 
Samen doelen bepalen en daar ook samen naar toe werken. AB&F beheer wordt geleid door Arletta van Beek en Yfke Platje.

Arletta van Beek
Yfke Platje

Contact

Postadres

Postbus 1158, 8300 BD Emmeloord

Bezoekadres

Europalaan 40A, 8303 GJ Emmeloord

Telefoonnummer

(0527) 240414

E-mailadres

info@abfbeheer.nl

Historie

AB&F beheer is in 2009 gestart als een administratiekantoor voor zowel bedrijven als particulieren. De oprichter van AB&F beheer is Rein Otten. In 2011 is het kantoor uitgebreid met Arletta van Beek en zijn wij door de Rechtbank benoemd tot professioneel bewindvoerders. Hierin hebben wij ons verder gespecialiseerd.

Per 2014 heeft Yfke Platje het team verder versterkt en hebben wij AB&F beheer samen op de kaart gezet als bekende en betrouwbare bewindvoerder in de regio. Rein is per 1 januari 2021 gaan genieten van zijn pensioen. Wij danken Rein voor zijn jarenlange inzet voor AB&F beheer.

Rein Otten
Administratie
Bedrijfsadministratie
voor kleine
zelfstandigen
Meer weten
Budgethulp
Budgetscan & Advies
Budgetondersteuning
Budgetbeheer
Meer weten
Bewindvoering
Geestelijke / lichamelijke
toestand
Problematische schulden
Meer weten